Untitled
13 maa 2015
week 171: 5 t/m 11 maart

Op 05 maart ben ik met Bas naar de huisarts gegaan, omdat hij weer onder de vlekken staat. Koorts heeft hij niet en hij eet en drinkt normaal, maar omdat hij nu al voor de 2e keer in korte tijd vlekken heeft en nu ook jeuk heeft, wilde ik toch dat de huisarts er even naar keek. Ook wilde ik hem naar Bas zijn handen laten kijken, omdat hij daar steeds velletjes vanaf plukt. Bas blijkt allergisch te zijn voor de antibiotica die hij vorige week gehad heeft. Ook het vervellen van zijn handen komt daardoor. Na de huisarts zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan om Laura op te halen. We hebben met zijn allen wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Bas heeft van opa en oma een loopfietsje mee naar huis mogen nemen om te oefenen. We zijn nog even een boodschap gaan doen en toen we thuis aan het lunchen waren, kwam oma Van Mierlo op bezoek. Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn drieën een stukje gaan wandelen. We zijn bij de eendjes geweest, bij een speeltuintje en bij de pauw. Na het avondeten is Bas nog even met Mark mee geweest om de uitnodigingen voor het jeugdkamp van de handbal af te geven.
Op 06 maart is Bas naar de Peuterspeelzaal geweest. De vellen aan zijn handen waren zo groot dat de juf ze heeft bijgeknipt. Voor het eerst heeft Bas staand geplast op school. Omdat er op de Peuterspeelzaal geen wc-verkleiner is en hij krampachtig op de wc zit als niemand hem vasthoudt, kan hij zijn plasser niet vasthouden en plast hij regelmatig tussen de bril en de pot door in zijn broek. Nu had de juf hem staand laten plassen en dat ging erg goed. Bas zei wel tegen de juf dat hij dat thuis niet kon, omdat de wc te hoog was ;-). Toen Laura in bed lag, heeft Bas even op zijn nieuwe loopfiets gefietst. Hij durft nog niet zo goed en hij moet nog een klein beetje groeien om zich echt goed af te kunnen zetten, maar hij heeft zich toch goed vermaakt. Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn drieën boodschappen gaan doen.
We zijn op 07 maart met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Bas heeft weer nieuwe boeken, een nieuwe puzzel en loco uitgezocht. Daarna zijn we een cadeautje gaan kopen voor Bas omdat hij zijn stickervel voor het poepen vol had. Hij heeft een dokterskoffertje uitgezocht. ’s Middags heeft Bas in de tuin gespeeld, toen Mark in de tuin aan het werken was. Later in de middag kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben getekend en fijn buiten gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura een hele tijd fijn in bad gespeeld.
Op 08 maart ging Mark met opa op pad. Het was erg mooi weer en Bas, Laura en ik zijn een stuk gaan wandelen. We zijn naar een speeltuintje geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben. Daarna zijn we naar de paardjes gaan kijken. Op de terugweg wilde Bas even niet meer lopen. Hij ging in de kinderwagen zitten en Laura heeft hem geduwd ;-). Na Laura’s middagdutje zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Lucy, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Bas heeft fijn gespeeld, vooral buiten in de tuin samen met Esther en Lars. We hebben met zijn allen frietjes gegeten.
Op 09 maart kwamen opa en oma Van Aerle even een kopje koffie drinken. ’s Middags zijn we een stuk gaan wandelen. Bas luistert erg goed. Hij mag steeds naar een bepaald punt (een lantaarnpaal, een geparkeerde auto, een boom) lopen/rennen en daar moet hij wachten totdat Laura en ik er ook zijn. Dat doet hij echt supergoed. Als we oversteken, kijkt Bas eerst zelf of er wat aan komt en ook dat doet hij heel goed. Na het avondeten is Bas met Mark mee zijn auto naar de garage gaan brengen.
Bas is op 10 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft het weer prima naar zijn zin gehad. Mark had vandaag vrij en toen we Bas met zijn drieën gingen ophalen, waren ze fijn buiten aan het spelen. Bas heeft met Mark in de tuin gespeeld en na Laura’s middagdutje zijn we met zijn vieren naar het Zandbos geweest; het was erg mooi weer! Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest en daarna mochten ze nog even mee naar beneden, want opa en oma Van Aerle kwamen nog even op bezoek.
Op 11 maart was het onze 4e trouwdag. We zijn met zijn vieren naar het Spoorwegmuseum in Utrecht geweest. Bas en Laura hebben zich goed vermaakt, al waren er wel veel dingen waar ze eigenlijk nog wat te klein voor zijn. Op de terugweg heeft Bas lekker geslapen in de auto. Toen Mark en ik ’s avonds gingen uiteten, kwam tante Willeke op Bas en Laura passen. De kindjes waren lief, maar we waren nog geen 10 minuten weg en toen Bas achterover viel toen hij aan het rennen was. Hij viel op zijn achterhoofd, zijn tong was kapot en hij moest hard huilen. Omdat tante Willeke niet zo goed wist wat ze moest doen, heeft ze opa en oma Van Aerle gebeld en die zijn even gekomen. Toen ze er waren, was Bas alweer gekalmeerd. Oma en tante Willeke hebben Laura in bed gelegd, terwijl opa bij Bas bleef. Daarna gingen opa en oma weer naar huis en mocht Bas opblijven totdat wij weer thuis waren. Het duurde nog even voordat hij echt wilde gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative